Maurits en Marion

(het kolonialisme heeft wel iets moois achtergelaten) en op sommige plaatsen van de natuur. Het zeewater vonden we te warm om in te zwemmen. Het zwembad bij Soroa was lekker.

Even een paar puntjes waar jij als organisator misschien iets aan kunt hebben. Playa Giron was eigenlijk alleen interessant, omdat er verder alleen Cubanen op  vakantie waren, maar de plek, het all inclusief hotel waar de Cubanen liters bier binnenhalen en de smerige huisjes, maakten het voor ons niet fijn. Achteraf hebben we het idee dat we misschien goedkoper en beter af waren geweest als we ipv een huurauto steeds taxi’s, en op de grote afstanden een bus hadden genomen. De auto was wel erg duur en ondanks de goede kaarten zijn we  een aantal keren verkeerd gereden door de uitermate slechte bewegwijzering in Cuba.

Guama vonden we prima. Santa Clara was niet interessant, dat had je ons ook gezegd (dus goed gedaan). De casa particulares waren eigenlijk allemaal heel fijn, goede verzorging en schoon. Met een driewerf hoezee voor Tito (wat een lieve, lieve mensen!).

Voor wat betreft Santa Martha: je hebt daar een mooi stekkie, Caridad. Isela heeft ons prima geholpen en we hebben twee keer lekker gegeten bij haar moeder. Bedankt voor je medewerking en hopelijk heb je iets aan onze ervaringen.

groeten,

Maurits en Marion